Croatia Info

Curcic Branko & Nicoletta
Via Melotti 18/B,37062 Alpo Verona, Italia
E-mail: redazione@croaziainfo.it
tel/fax: 0039/02/700546090
servizi web - progettazione pagine web - P.IVA 02718370238

Poslovna ponuda

Prethodna | Croatia info

¤ Croaziainfo.it

¤ Statistički podaci

¤ Uvrštenje na web stranice

¤ Cijene

¤ Garancije

¤ Prijedlozi

Obavijest za iznajmljivače

Trenutno ne primamo nove ponude apartmana za portale "croaziainfo.it" i "croatiainfo.net", već upućujemo sve na naš najnoviji portal "Bravo casa" koji je isto namjenjen prvenstveno talijanskom tržištu i koji ćemo, radeći intenzivno na promociji narednih tjedana, takodjer dovesti u prvi plan te mu osigurati zavidan broj posjeta.

Uvjete za uvrštavanje apartmana na "Bravo casa" portal možete naći na stranicama: na "talijanskom" ili "engleskom" jeziku.

Croaziainfo.it

Naše stranice su on-line od 2000. godine i do sada su se potvrdile kao vodeća turistička informacija o Hrvatskoj ( pod domenom "croaziainfo.it") na talijanskom govornom području. Od 2002. smo prisutni i u drugim jezičnim verzijama na adresi web "croatiainfo.net", no naše glavno izdanje (najpotpunije i najbogatije informacijama) ostaje talijansko. Imajući sjedište u Veroni, smatramo se specijalisti za talijansko tržište na kojem možemo putem predstavljanja na našim web stranicama pružiti najbolju i najefikasniju moguću promociju.

Statistike i efikasnost promocije

Trenutne statistike možete provjeriti osobno na adresi Nedstatbasic.net - u 2003. smo ostvarili preko 180.000 posjeta, no važniji nam je podatak odlična pozicija na svim većim motorima za pretraživanja; pokušajte i sami unijeti keyword "croazia" na bilo koji pretraživač, a posebno na talijanske: virgilio.it, arianna.it, google.it i provjerite našu poziciju. Na bilo koji način da se vrši pretraživanje informacija o Hrvatskoj (Croazia), nemoguće je u vrlo kratkom roku ne završiti na "croaziainfo.it", gdje mnoštvom i raznolikošću informacija uspijevamo zadržati posjetitelja i dobiti njegovo povjerenje i za ubuduće (imamo preko 3.000 upisanih za newsletter).

Uvrštenje na naše web stranice

Mogući su različiti oblici uvrštavanja unutar web stranica. Uvijek obraćamo pažnju da stranice zadrže funkcionalnost za posjetitelje (npr. ne primjenjujemo reklamiranje putem bannera). Dostavite nam Vaš zahtjev mailom (na adresu redazione@croaziainfo.it), opišite u osnovnim crtama što bi Vam trebalo, pa ćemo zajedno razmotriti na koji način realizirati promociju, te Vam odgovoriti konkretnom ponudom.

Cijene

Ovise iznad svega o pozicioniranju unutar portala, te o količini informacija, fotografija itd. - npr. osnovna cijena za uvrštenje sponzoriranog linka na stranici sponsorizirani linkovi u svim jezičnim verzijama stoji 100 eura godišnje (računajte da se radi o usluzi pruženoj u inozemstvu na koju se ne obračunava PDV.)

Garancije

Imamo neograničeno povjerenje u efikasnost promocije putem naših web stranica, tako da bez imalo problema uvrštavamo u naše ugovore klauzulu -"zadovoljni ili isplaćeni" - uslugu naplaćujemo po isteku ugovora, obično na kraju godine; ako niste bili zadovoljni sa odazivom koji ste imali, klauzula "zadovoljni ili isplaćeni" predviđa da se ugovor raskida bez da nam išta dugujete.

Prijedlozi

Ostvarujući svakodnevno direktan kontakt sa posjetiteljima, uspijevamo prilično dobro shvatiti njihove zahtjeve. Navodimo neke aktivnosti za koje, po nama, postoji interes, i koje bismo vrlo rado ugostili na našim stranicama:
• restorani - posebno oni koji nude domaće specijalitete.
• rent-a-car
• ronilačke škole, društva i usluge
• manji obiteljski hoteli ili seoska domaćinstva
• dnevni izleti u turističkim mjestima
• hoteli za kućne ljubimce (čak u zoni Trsta, Rijeke i okolice)
• kampovi
• škole jedrenja - charter
• specijalističke medicinske ordinacije
• estetski saloni

( na vrh stranice )

O nama

Pošalji Poruku

Razmijeni Link

© Copyright / Copyleft