Croatia Info

Curcic Branko & Nicoletta
Via Melotti 18/B,37062 Alpo Verona, Italia
E-mail: redazione@croaziainfo.it
tel/fax: 0039/02/700546090
servizi web - progettazione pagine web - P.IVA 02718370238

O nama

Prethodna | Croatia info

¤ Branko i Nicoletta

¤ Nastanak stranica

¤ Webmaster

¤ Usluga koju nudimo

¤ Copyright / Copyleft

¤ Privacy

¤ Antispam

¤ Disclaimer

Branko i Nicoletta

Obiteljska smo firma sa sjedištem u Veroni (Italija). 24 sata dnevno brinemo da ove stranicu budu on-line, podaci ažurirani, a sva pitanja da nađu svoj odgovor.

Nastanak stranica croaziainfo.it

Ideja se pojavila 2000. - imajući nešto slobodnog vremena na raspolaganju pokušali smo iskoristiti saznanja o Hrvatskoj stečena za vrijeme posjeta rodbini i prijateljima, te riješiti problem koji se ponavljao iz godine u godinu: sa jedne strane naši poznanici u Italiji koji bi nas sa približavanjem turističke sezone počinjali tražiti savjete: kada ići u Hrvatsku, gdje odsjesti, što ponijeti, gdje jesti... i sa druge, poznanici u Hrvatskoj koji bi nam se po dolasku žalili da nisu uspjevali naći goste za svoje apartmane.

Webmaster

U nastojanju da stavimo sve prikupljene informacije i fotografije na internet, o kojem nismo imali blage veze, silom prilika smo morali ući u tajne HTML-a, Javascript-a, grafike, promocije... pa smo se na kraju zatekli da poznajemo prilično dobro zanat, te odlučili otvoriti firmu i okušati se kao webmaster.

Usluge koje nudimo

NISMO PUTNIČKA AGENCIJA, već firma koja vrši informatičke usluge i koja održava web stranice "croaziainfo.it" (od 2002. imamo i "mirror verziju" na engleskom i hrvatskom na adresi "croatiainfo.net")
Ugovore o najmu smještaja, korištenju turističkih i drugih usluga i servisa predstavljenih na našim stranicama korisnici sklapaju direktno sa vlasnicima tj. onima koji uslugu efektivno pružaju.

Ako nudite turističke usluge (ili se bavite nečim što je na neki način u vezi sa Hrvatskom) i zanimalo bi Vas promovirati se putem našeg portala, slobodno nas kontaktirajte ili pročitajte stranicu sa našim poslovnim ponudama

Treba li vam izrada stranica web? Osim croaziainfo.it, izveli smo već nekoliko projekata (Kroatien Fewo, Bravo Casa), pa ako vam se dopada naš način rada, javite nam se sa punim povjerenjem.

Copyright / Copyleft

Sve informacije, file, fotografije (većinu fotografija na stranicama smo realizirali osobno) mogu se koristiti i kopirati u privatne i neprofitabilne svrhe - potrebno je samo da nam prije proslijedite formalni zahtjev e-mailom što od našeg materijala i gdje mislite koristiti.
Ako uočite na stranicama nešto za što mislite da je vaše vlasništvo i što bi narušavalo vaša autorska prava, javite nam i uklonit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Privacy

Croaziainfo.it poštuje talijanski zakon 196/2003 o zaštiti privatnosti. Osobni podaci koje nam budete slali, bit će tretirani samo za naše potrebe i neće biti proslijeđivani drugim institucijama ili osobama.
Ako se upišete na našu newsletter navodeći vasu e-mail adresu u za to predviđene module na web stranicama, u toku godine ćemo vam poslati do najviše 4 poruke sa informacijama i novostima o našim stranicama. Možete u svakom momentu tražiti brisanje Vaše e-mail adrese iz naše baze podataka tako da nam pošaljete e-mail sa zahtjevom na adresu redazione@croaziainfo.it

Antispam

Kako bismo zaštitili e-mail adrese suradnika koji nam šalju savjete, informacije, fotografije, a da ne bi završile u rukama "spammera" ili pod udarom virusa, navodimo ih na stranicama u "kamufliranom" obliku; uz malo dobre volje nije teško shvatiti trik, a ako ne biste uspjeli, javite se, pa ćemo vam pomoći. (Spamarrest)

Disclaimer

Croaziainfo.it kroz osobe svojih autora se ne može ni u kom slučaju smatrati odgovornim za eventualne incidente ili štete prouzročene korištenjem informacija sadržanih na web stranicama.

( vrati se na vrh stranice )

Pošalji poruku

Razmijeni Link

Poslovne ponude

© Copyright / Copyleft