Croatia Info

Curcic Branko i Nicoletta
Via Melotti 18/B,37062 Alpo Verona, Italia
E-mail: redazione@croaziainfo.it
tel/fax: 0039/02/700546090
servizi web - progettazione pagine web - P.IVA 02718370238

Rezervacije

Prethodna | Croatia info

¤ Upitnik za rezervaciju

¤ Procedura

¤ Garancije

¤ Poništenje rezervacije

¤ Kada rezervirati


¤ Uvjeti najma

¤ O nama

Upitnik za rezervaciju

Ispunjavanje i slanje ovog upitnika ne obavezuje Vas na rezerviranje

Namjera mi je rezervirati slijedeće apartmane (odaberite jedan ili više):

Mjesto/kuća :

Dolazak :

Odlazak :

Odrasli

Djeca

(unter 18 Jahren)

Djeca dob

godina

(*) - Djeca što dijele ležaj sa roditeljima ne plaćaju

dodatna pitanja :


e-mail adresa :

Drugi izbor :

Privacy Policy

Procedura


Vaš zahtjev će biti proslijeđen vlasniku apartmana kako bi dodatno provjerio zauzetost smještaja u traženom terminu, te dobio odgovor na eventualne dodatne informacije koje Vam budu trebale.
Ako traženi smještaj bude rezultirao slobodan, vlasnik će "blokirati" rezervaciju na 5 dana u očekivanju Vaše potvrde. Za prihvaćanje Ugovora o najmu bit će potrebno uplatiti kaparu od 20%-30% (ovisi o pojedinom vlasniku apartmana, ali ni u jednom slučaju ne prelazi 30%) ukupnog iznosa najma, te razmijeniti sa vlasnikom potpisani Ugovor o najmu.
Ostatak iznosa se plaća direktno vlasniku po dolasku u apartman.
Uvjeti najma će biti precizirani na samom Ugovoru o najmu, a uglavnom su identični uvjetima koje možete vidjeti na našim stranicama.
Mi ćemo Vam, sa naše strane, poslati besplatno poštom upute kako doći do apartmana, po mogućnosti sa kartom, te do polaska (i naravno kasnije) ostajemo vam na raspolaganju za sve informacije ili savjete u vezi puta.

Garancije


Stalno provjeravamo podatke pojedinih kuća i apartmana na našim web stranicama, a većinu smo imali prilike vidjeti i osobno, pa smo uvjerenja da kako su predstavljene na našim web stranicama odgovara stvarnom stanju.
Ako po dolasku, smještaj uzet u najam ne bi odgovarao podacima navedenim u Ugovoru o najmu, nadoknadit ćemo Vam iznos koji ste uplatili vlasniku apartmana na ime kapare (*).

(*) VAŽNO: morate se pojaviti osobno u apartmanu dana predviđenog Ugovorom o najmu i ukazati vlasniku apartmana na razlike zatečenog stanja u odnosu na navedene Ugovorom. Ne smijete ni u jednom momentu početi koristiti apartman, te nas morate čim prije obavijestiti telefonski i u roku 30 dana pismeno navodeći što se desilo

Poništenje Ugovora o najmu


Budete li morali odustati od Ugovora o najmu, obavijestite nas čim prije kako bismo mogli ponovno staviti smještaj koji ste rezervirali u ponudu. Uspijemo li pronaći nekoga tko će preuzeti Vašu rezervaciju, vratit ćemo Vam cjelokupan iznos uplaćen vlasniku apartmana na ime kapare.

Kada rezervirati


Da bi se izvršila provjera zauzetosti apartmana, razmjena Ugovora o najmu, uplata kapare, potrebno je, iz iskustva, oko 7 dana, pa zahtjeve za rezervacije na manje od 7 dana od dolaska rađe ne proslijeđujemo vlasnicima apartmana.
Prošle sezone svi kapaciteti na našim web stranicama su bili popunjeni za juli i august do kraja maja, pa ako mislite rezervirati u tim periodima, bolje je osigurati se na vrijeme.
Vlasnici smještaja uglavnom traže da se u sezoni rezerviraju periodi od subote do subote. Mi ćemo im, u svakom slučaju, proslijediti i drukčije zahtjeve, no vjerojatnije je da će prihvatiti zahtjeve subota/subota (iz iskustva: za boravke duže od dva tjedna su spremniji na kompromise u tom smislu).

Rezervacije Dugi Otok - Molat - Ugljan


Upiti za apartmane na području zadarskog arhipelaga - otoci Molat, Ugljan, Pašman, Dugi Otok - su vodjeni od strane agencije Arbela travel iz Zadra sa kojom uspješno suradjujemo i koja će vam odgovarati i izraditi rezervaciju

O nama

Pošalji poruku

Razmijeni Link

Poslovne ponude